bak tips 

- Zet alle ingrediënten en benodigdheden klaar en verwarm de oven op tijd voor.

-  tegen het inzakken van je cake

1. Deeg niet te lang doorroeren.
2. Oven op de juiste temperatuur instellen.
3. Open de oven pas na 2/3 van de baktijd en niet eerder (dit geldt niet voor een hete lucht oven).

- Een ijsschep is uitermate geschikt om de muffinvormpjes gelijkmatig te vullen.

- wanneer is mijn cake klaar

1. Prik met een satéprikker in het dikste gedeelte. Als de satéprikker er schoon uitkomt is het gaar. Of
2. Druk voorzichtig met je vingers op de bovenkant, veert de cake terug zonder dat er een deuk onstaat, dan is het gaar.

- Laat net gebakken cake eerst een paar minuten in de vorm uitdampen. Zet het daarna voorzichtig op een taartrooster en laat het afkoelen. Wanneer je cake in de bakvorm laat afkoelen gaat het plakken.

- Vet de vorm  in met boter en strooi daarna eventueel een beetje bloem over de cakevorm. Je haalt de cake zo gemakkelijk uit de vorm.

- Laat de cake na het bakken goed afkoelen op een rooster en verpak de cake luchtdicht. Het beste kun je de cake buiten de koelkast bewaren.

Maak jouw eigen website met JouwWeb